Sök
Stäng denna sökruta.

Alltfler blir medlemmar i MoD, hjälp oss att växa du med!

Senaste månaden har vi blivit 230 nya medlemmar och på valdagen den 11 september blev vi 20 nya på en dag. Nu är vi över 1 200 medlemmar! Detta i en tid då samtliga riksdagspartier tappar medlemmar. Målet är att vi ska vara minst 10 000 medlemmar innan EU-valet som äger rum i början av juni 2024. Det är cirka 630 dagar kvar och det innebär att vi behöver bli drygt 14 nya medlemmar per dag i snitt. Vi behöver alltså dubbla antalet nya medlemmar per dag som var 7,5 medlemmar per dag sista månaden.

Men vi är övertygade om att det finns minst en miljon modiga människor i Sverige som vill stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati med oss. Och med din hjälp kan vi nå många av dem.

Hjälp oss att sprida MoD, tipsa dina 10 modigaste vänner att bli medlemmar så ska vi göra allt vi kan för att påverka politiken framöver i Sverige och i EU. Som medlem har man även möjlighet att vara med och påverka vilken politik MoD ska driva framöver. Det här är de mest populära motionerna hittills bland MoDs medlemmar.

Tack för ditt stöd!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x