Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälp oss säkra att din röst räknas. Fyll i vårt formulär.

Hjälp oss säkra att din röst räknas. Fyll i detta formulär och meddela ort och vallokal där du röstat. Då kan vi kontrollera om Valmyndighetens siffror avviker från de uppgifter vi har. 

Stort tack för din hjälp!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sten Lindahl
Sten Lindahl
1 månad sedan

Mycket bra initiativ, att säkra att våra röster räknas. Fyll i formulär!!!Men det ser faktiskt ut som om någon kan lägga upp en dublett av alla medlemsansökningar och därmed av hela medlemsregistret. Inte mig emot i så fall! Jag blir stolt över och skryter gärna med mitt medlemskap! MEN!!! När jag skulle registrera mig som medlem slog mitt säkerhetsprogram från F-Secure Total (kundtjänst tel 08-44681253) larm med beskedet att MODS sida för medlemsanmålan bör man inte gå in på för den är inte säker. Jag tog kontakt med Kundtjänst F-Secure som kontrollerade åt mig och det är inget fel på min sida eller dator så det måste vara på MODs sida för inlggning till medlemsansökan som något fel finns. Något måste göras!Sedan är inte jag någon dataexpert och kan ha fel men som sagt F-Secure Total är expert och konstaterar att det är inget fel på min sida. Det måste då finns något på MODs sida för medlemsregistrerin som bör undersökas och rättas till. Det kan vara som jag misstänker men jag vet inte säkert.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x