Sök
Stäng denna sökruta.

Vem arbetar du för Ulf Kristersson?

Många statliga organisationer kräver inför anställning att personen ska genomgå en säkerhetsprövning. Finns det minsta tvekan blir det ingen anställning.

Så här beskrivs säkerhetsprövning på Wikipedia:

“Säkerhetsprövning är en kontroll av en person som skall befatta sig med verksamhet eller få ta del av uppgifter som berör ett rikes säkerhet, så kallad försvarssekretess. Syftet med kontrollen är att bilda sig en uppfattning om personens lämplighet för uppgiften och om denne kan anses vara lojal och pålitlig.”

“Vid intervjun kan man bland annat beröra:

  • Intressekonflikter
  • Kontakter
  • Tidigare verksamhet
  • Umgänge”

Frågan är var lojaliteten ligger hos en person som deltar på hemliga möten med världens elit. Kommer Ulf Kristersson företräda svenska folkets intressen eller en liten superrik elits önskemål om hur Sverige ska utvecklas efter den stora omställningen, det nya normala och den fjärde industriella revolutionen?

Ulfs resesällskap är för övrigt Sara Mazur. Om henne kan man läsa följande på Wikipedia:

“Mazur invaldes 2007 till ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien. År 2015 utnämndes hon till hedersdoktor vid Luleå tekniska universitet.[4] 2018 knöts hon till Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse [5]som ansvarig för ett antal av Stiftelsens Strategiska satsningar. Hon är ordförande för Wallenberg AI, Autonomous Systems and Software Program, WASP och Wallenberg Initiative Material Science for Sustainability, WISE. Sedan 1 juli 2022 är hon vice verkställande ledamot för Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse.”

 

 


Så här rapporterade Nya Dagbladet om Ulfs uttalande inför Bilderbergmötet den 4 juni 2019.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson deltog på det kontroversiella Bilderbergmötet i Montreux, Schweiz 2019. När Kristersson på väg till mötet konfronteras av oberoende journalister vägrar han svara på några frågor.

Det kontroversiella Bilderbergmötet som 2019 ägde rum i schweiziska Montreux. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson fanns då med på deltagarlistan tillsammans med tre andra svenskar.

På Bilderbergmötet tillåts inte oberoende medier att närvara och vad som sägs på mötet stannar mellan deltagarna som representerar världens mest inflytelserika aktörer inom finanssektorn, storföretag, massmedia, politik och akademiska institutioner.

När Kristersson tillsammans med Sara Mazur konfronteras på väg till mötet av en grupp oberoende journalister flinar han bara åt kameran.

Journalisten:

– Jag tycker det är väldigt slående att du har ombetts att inte säga någonting… och det betyder att du arbetar i Bilderbergmötets tjänst och inte i allmänhetens…

Kristersson svarar:

– Välkommen till verkligheten.

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
2 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta Björnberg
Lotta Björnberg
1 år sedan

Inte förvånad😡 jag litar inte på någon av våra gamla politiker

Anthony
Anthony
1 år sedan

Jupp. Har sagt det länge nu. Ingen av dessa är att lita på. Hur når man svensken? Hur får man svensken att sluta tro på lögnare och landssvikare? Mytomaner och megalomaner.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x