Sök
Stäng denna sökruta.

Det våras för modiga politiker, kanadensisk politiker tar avstånd från WEF

SwebbTV skriver:
“En antiglobalistisk våg sköljer in över Kanada, ett av de länder i världen som drabbades värst av covid- och vaccintyranni. Nu går Alberta-provinsens nya premiärminister till ännu ett anfall mot teknokraterna och transhumanisternas frontorganisation World Economic Forum.
– Jag tycker det är motbjudande när miljardärer skryter om hur mycket kontroll de har över politiska ledare, säger hon till journalister.
Igår gick Albertas nya regeringschef Danielle Smith till ny attack mot globalistgruppen World Economic Forum.
I samband med en presskonferens där hennes nya kabinett svors in fick hon frågan vad hon anser om organisationen.
– Jag är ingen Young Global Leader. Jag har aldrig varit på något av deras möten. Pierre Poilievre (partiledaren för Kanadas konservativa parti, vår anm) säger att han inte tänker delta på deras möten och inte heller tänker låta sina statsråd göra det. Jag har samma synsätt.
Men journalisten ville konkret veta vad Smith anser om organisationen som sådan.
– Jag tycker det är motbjudande när miljardärer skryter om hur mycket kontroll de har över politiska ledare, som ledaren för den organisationen (Klasse Sch wab, som uttryckligen sagt att halva kabinetten i Kanada är före detta ”Young Global Leaders” från WEF, vår anm) har gjort.
– Det är kränkande. De människor som ska leda en regering är de som röstar på dem. Och de som röstar mig på och mina kollegor är sådana som bor i Alberta och som påverkas av våra beslut. Ärligt talat. Innan den organisationen slutar skryta om hur mycket kontroll de har över politiska ledare har jag inget intresse av att vara involverad med dem. Mitt fokus är Alberta och att lösa problem för våra invånare, klargör hon.
För ett par veckor sedan bad Danielle Smith alla ovaccinerade om ursäkt offentligt för vad staten sysslat med under den så kallade pandemin. Hon har också sagt att ovaccinerade är den mest diskriminerade gruppen människor som existerat under hennes livstid.”

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Bert
Bert
1 år sedan

Gerogia Meloni ska tydligen vara Young Global Leader. Kanske är hennes antiglobalism bara ett spel? Melania Trump också så kanske är Trump trots allt inte något större hot mot globalisternas planer? Men visst vissa kan ändra sig när dom förstår vilka ondskefulla planer som WEF smider.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x