Sök
Stäng denna sökruta.

Died Suddenly, ny amerikansk skrämmande dokumentär

“As I am seeing these strange clots I’m hearing stories of blod clots, embolism, sudden heart attacks”

Balsamerare om sina fynd i avlidna människor och hur han började koppla ihop det med nyheterna han tog del av.
Fiberliknande strukturer på proppar med bläckfiskliknande konsistens, 20 procent färre födslar i flera länder, trefaldig ökning av cancer samt tiofaldig ökning av neurologiska sjukdomar inom amerikanska militären efter injektionerna.
Medverkande bland andra:
Steve Kirsch, Ryan Cole, patolog, visselblåsare från USAs armé samt balsamerade från USA, Storbritannien och Australien.
I filmen lyfts en tänkbar anledning till att massvaccineringen fortsätter trots det exceptionellt höga antalet döda och allvarliga biverkningar som rapporterats från hela världen. Se filmen och bedöm själv orsakerna till att massvaccineringen får fortgå trots allvarliga och fruktansvärda biverkningar som vi aldrig tidigare skådat i denna omfattning.

 

Här finns filmen med svensk undertext för den som föredrar det:

 

En recension av filmen i etablerad media

New ‘Died Suddenly’ Film Pushes Unfounded Depopulation Claims About Covid-19 Vaccine

“Yes, welcome to yet another conspiracy theory about Covid-19 vaccines. Actually, this conspiracy theory isn’t completely new and has been sticking around for the past two years or so, kind of like gum on an Ugg boot. It’s been one of a salad bar of anti-vaxxer claims that have emerged since late 2020, ranging from Covid-19 vaccines turning people into gigantic magnets where keys can stick to their foreheads to Covid-19 vaccines causing completely healthy people to drop dead. The title of this film is kind of like the movie titles Snakes on a Plane and Sausage Party in that it captures the story that the film is trying to tell. Died Suddenly spends much of its hour and eight minute run time suggesting that many people have been dying suddenly after getting Covid-19 vaccines.”

Died Suddenly innehåller enligt recensenten även ett par klipp som ska illustrera vaccinskadade personer men som tydligen är på personer som blivit sjuka innan sprutorna lanserades. Det är synd att filmarna använt sådana klipp när det bör finnas tillräckligt med material med människor som kan antas ha blivit skadade av injektionerna.

Recensenten väljer att inte ta upp de alarmerande fynden av monstruösa blodproppar som balsamerare och patologer har gjort runtom i världen och som svenske docenten Sture Blomberg diskuterar i SwebbTV här. Tydligen så går det bra att leva vidare som om allt är grönt trots alltmer oroväckande fynd och tendenser när det gäller ökad dödlighet, allvarliga biverkningar och minskat barnafödande.

Här recensionen/sågningen av filmen i Forbes:
https://www.forbes.com/sites/brucelee/2022/11/22/new-died-suddenly-film-pushes-unfounded-depopulation-claims-about-covid-19-vaccine/

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Maria Kihlgren- Olsson

Har nu två inom min omkrets- bekantas bekanta som dött i sudden death. En 35-40 årig kvinna dog i sömnen,en 29-årig småbarnspappa häromdagen. Hjärtattack- knall och fall. Vet ej om de var vacc.eller ej.
Men oerhört skrämmande och sorgligt,och något jag aldrig hört om i mitt liv(68 år nu)

Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.