Sök
Stäng denna sökruta.

Ingen av riksdagens ledamöter vill stå upp för människors hälsa

Vill du stå upp för människors hälsa genom en livsviktig inbjudan till riksdagen?

Ovanstående var ämnet på nedanstående mejl som har skickats till samtliga riksdagsledamöter upp till fyra gånger till de som inte svarade. Första mejlet skickades den 25 november. Till dags datum, 14 december, har 23 ledamöter svarat ingen har dock varit positiv till förslaget att bjuda in den världsberömde brittiska kardiologen Aseem Malhotra så att han kan berätta om risk-, nyttaanalysen avseende covidvaccinen.

Nedan Aseem Malhotras hälsning till Sveriges beslutsfattare som MoDs ordförande Andreas Sidkvist spelade in på en hälsokonferens i Oslo den 19 november.  

Nedan mitt mejl och svaren från de 23 ledamöter som svarade på något av de fyra mejlen. Hjälp gärna till att uppvakta riksdagens ledamöter så att de kommer på andra tankar och bjuder in Aseem Malhotra. Han har tidigare pratat i brittiska parlamentet och är inbjuden till Stortingen i Norge. 

Hej {Fornamn},

Jag skriver till dig i egenskap av bekymrad medborgare, pappa och sedan ett år tillbaka även partiledare för Sveriges andra snabbast växande parti MoD – Mänskliga rättigheter och Demokrati. 

Mitt partipolitiska engagemang i MoD startade den 21 december 2021 då jag bjöd in till konstituerande möte med anledning av det då införda vaccinpasset och den farliga splittring som dåvarande statsminister Magdalena Andersson skapade då hon utnämnde ett par miljoner svenskar som okrambara på en (ökänd) presskonferens den 7 december

Innan jag blev politisk aktivist för mänskliga rättigheter genom att starta Kavla ner var jag prisad tågsemesterinspiratör och opinionsbildare och nominerad som hållbarhetshjälte av Aftonbladet. Efter starten av Kavla ner utsågs jag i samma tidning ett år senare som en av hjärnorna bakom den svenska antivaccinrörelsen. Att jag har en hjärna stämmer,  det mesta andra som tidningen målar upp i sin triologi om mig och engagemanget för rätten att kavla ner är att betrakta som smutskastning eller rent förtal. Men med den häxjaktstämning som rådde mot de ovaccinerade vid tillfället blev tidningen bedrövligt nog friad av Medieombudsmannen.

Nåväl, till MoDs konstituerande möte i Bagarmossen söder om Stockholm kom flera läkare, en advokat och avhoppade politiker från fem olika partier som ville förenas för att stå upp för våra mänskliga rättigheter och demokrati som vi då upplevde och fortfarande anser är hotade. Vi har nu lokala utskott på ett 60-tal platser i landet och många engagerade medlemmar som är oroliga över utvecklingen i Sverige. 

Vårt engagemang startade i frustration och oro över de ovetenskapliga och diskriminerande restriktionerna samt de pressande kraven på att kavla ner för de ännu endast villkorligt godkända genterapibaserade covidvaccinen. Det som skiljer våra medlemmar från många andra är att vi är bättre pålästa än de flesta om mRNA-tekniken och de exceptionellt många allvarliga biverkningar av covidvaccinen som Läkemedelsverket redan i april 2021 hade fått in enligt en artikel i Läkartidningen

Till och med den 3 november 2022 är antalet anmälda allvarliga biverkningar över 12 000 varav 415 avser dödsfall. Tio gånger fler än tidigare år har anmält att de fått allvarliga biverkningar av läkemedel sedan covidvaccinen introducerades. 

Bekymrade läkare och folkhälsoexperter från hela världen har tidigt slagit larm om mRNA-injektionernas farlighet och många kräver nu ett omedelbart stopp utifrån den data som visar att risken med vaccinen överträffar nyttan för alla grupper utom möjligen män över 90 år som Läkaruppropets siffror visar och som överläkare Sven Roman talar om här.

Partiet MoD och undertecknad har i samarbete med några av Sveriges ledande läkare, vaccinexperter och sjuksköterskor från Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet skrivit ett öppet brev och en debattartikel avseende ett omedelbart stopp för massvaccineringen som har publicerats i tre alternativa medier och som är av största vikt att du som riksdagsledamot också får ta del av. Här finns debattartikeln: 

Hur många fler allvarliga biverkningar av covid-19 vaccinen är acceptabla innan riskerna bedöms som större än nyttan?

Slutligen vill jag skicka en personlig hälsning från Storbritanniens mest kände och dubbelvaccinerade kardiolog och vaccinförespråkare Aseem Malhotra som efter att hans far dog efter en spruta med covidvaccin nu har studerat datan om covidvaccinen ordentligt och menar att de bör stoppas omedelbart. 

https://youtu.be/iPSRRv2rLCU 

Intervjun ovan gjordes av undertecknad den 19 november på den historiska Oslo International Conference som arrangerades av förbundet för Norska läkare och hälsoarbetare bland andra. 

Aseem Malhotra har tidigare pratat inför det brittiska parlamentet och lär snart få en inbjudan till Stortinget i Norge efter att en ledamot där lyssnat till Aseem Malhotra på den stora hälsokonferensen i Oslo i helgen. En liknande konferens planeras för övrigt av Läkaruppropet i Stockholm den 20-21 januari nästa år. 

För att de alarmerande data som nu finns angående covidvaccinens säkerhet och effektivitet ska bli allmänt känd önskar jag nu att Aseem Malhotra (är redan tillfrågad) och en eller flera representanter från Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet blir inbjudna till riksdagen för att berätta om kunskapsläget just nu. Jag skulle också kunna tänka mig att säga några ord om detta utifrån mitt perspektiv som engagerad medborgare och människorrättsaktivist de senaste 1,5 åren. 

Med hopp om att du och kanske några av dina kollegor tycker detta låter som en god idé så att vi kan boka in detta så snart som möjligt framöver. 

Jag nås säkrast via mobil 070 756 63 03 men svara gärna på detta mejl också så att jag vet att du fått mitt mejl. 

P.S. Vidarebefodrat finns dagens nyhetsbrev från MoD som du gärna får kika på och skicka vidare om du finner det intressant. 

RiksdagsledamotE-postsvar
carina.stahl@riksdagen.seAnsvarig för sjukvårdsfrågor är Linda Lindberg. 
fredrik.lundh.sammeli@riksdagen.seHej Andreas och tack för ditt mail.
Jag är inte intresserad av att stå värd för något sådant arrangemang.

Ha en bra dag.

Med vänliga hälsningar
Fredrik Lundh Sammeli (S)
Vice ordförande Socialutskottet

@lundhsammeli i sociala medier
lina.nordquist@riksdagen.seLina Nordquist
lör 3 dec. 16:28 (för 2 dagar sedan)
till Andreas

Tack för informationen.
Jag företräder ett annat parti än du och en annan linje.
Ett möte är inte aktuellt för min del.

Ha en fin kväll,
Lina

—-
Lina Nordquist
Riksdagsledamot (L)
Social- och sjukvårdspolitisk talesperson
0709-946770
linda.snecker@riksdagen.seHej,
Jag är inte intresserad av mailväxling med dig.

Ha en fin dag!

Hälsningar
Linda Westerlund Snecker, riksdagsledamot Vänsterpartiet, Trafikutskottet, trafikpolitisk talesperson
ann-sofie.alm@riksdagen.seTack för Dina mail Andreas,

Jag ber om ursäkt för sent svar.
Jag uppskattar Ditt engagemang där Du använder Din röst för andra som kanske inte har möjligheten.
Jag tror Du har större chans att nå framgång med någon av de övriga kollegorna i riksdagen.

Med önskan om en fin adventshelg.

Bästa hälsningar,
Ann-Sofie Alm
alexandra.anstrell@riksdagen.seHej
Tack för ditt Mail, jag har läst och noterat dina synpunkter

Med bästa hälsningar

Alexandra Anstrell (M)
Riksdagsledamot Stockholms län
Mobil 072-467 62 15
Ledamot i försvarsutskottet
Utrikesutskottet
EU nämnden
Ordförande i riksdagens idrottsklubb
Ordförande i svensk kanadensiska vänföreningen
Ordförande i svensk tyska vänföreningen
Kustbevakningens insynsråd
Strålsäkerhetsmyndigheten insynsråd
Initiativtagare till riksdagens Hästnätverk och #hästpartietspod
caroline.hogstrom@riksdagen.seHej,

Tack för ditt tidigare mejl men avstår inbjudan. Håller inte med helt enkelt.

Vänligen,
Caroline

Skickat från min iPhone
vasiliki.tsouplaki@riksdagen.seHej Andreas!
I Vänsterpartiet är det Karin Rågsjö som ansvarar för sjukvårdsfrågor så det är henne du kan kontakta.

Trevlig helg!
Vasiliki Tsouplaki
aylin.fazelian@riksdagen.seHej, tack för ditt mejl och för informationen.

Med vänlig hälsning,

Aylin Fazelian (S)
Utbildningsutskottet
Nordiska Rådet
ida.drougge@riksdagen.seHej!
Bedömer det som ytterst osannolikt att vi skulle sluta med vaccinering mot covid-19 pga de relativt få biverkningarna. Dödsfallen kopplade till covid är allt för stora. Hoppas det var svar på din fråga.

Ida drougge
kristina.axen.olin@riksdagen.seAndreas, ledsen över att svar har dröjt men jag får i snitt 50 mail om dagen så det är omöjligt att hinna svara direkt.
Frågan om vaccinets biverkningar och framtida påverkan är självfallet oroande.
Dock så är även Covid-virusets resultat i form av sjukdom, död och långtidspåverkan också oroande.
Jag har inte medicinsk kompetens att avgöra vad som är värst men utgår ifrån att professionen kan avgöra.
I riksdagen sitter jag i kulturutskottet och hanterar inte alls dessa frågor men de som sitter i socialutskottet följer frågorna.
Hoppas att du får kontakt med någon av dessa ledamöter.

Mvh Kristina Axén Olin

Skickat från min iPhone
ulrika.liljeberg@riksdagen.seHej Andreas!
Ber om ursäkt för att mitt svar dröjt, men meddelar härmed att jag fått och tagit del av innehållet.
Med vänlig hälsning,
Ulrika Liljeberg
gudrun.brunegard@riksdagen.seHej Andreas!Jag står bakom den svenska vaccinationspolicyn, och delar uppfattningen att tusentals liv räddats genom vaccinationerna. Det är, som alltid, sorgligt och i vissa fall personliga tragedier, när någon drabbas av biverkningar, men sett över befolkningen som helhet har vaccinerna varit till godo. Det råder otvetydiga samband mellan insjuknandegraden och sjukdomsförloppet och inte minst dödligheten i viruset efter att vaccinet tagits fram och kommit stora delar av befolkningen till dels.Vänliga hälsningar,

Gudrun Brunegård
ulf.lindholm@riksdagen.seHej Andreas. Jag anser att det är upp till var och en att avgöra om man vill ta vaccin.Mvh Ulf Lindholm.
jessica.stegrud@riksdagen.seHej!Förstår ditt engagemang, då detta inte är min fråga vidarebefordrar jag det till Linda Lindberg som sitter i Socialutskottet.Hälsningar,JessicaJessica Stegrud

Riksdagsledamot (SD) • Näringsutskottet/Energifrågor • EU-nämnden

Mobil: 076 723 18 39 • E-post: jessica.stegrud@riksdagen.se

SVERIGES RIKSDAG 100 12 Stockholm • Telefon 08-786 40 00 • www.riksdagen.se
marcus.andersson@riksdagen.seHej, jag ber om ursäkt för sent svar. Jag är ersättare i riksdagen och har precis kommit in i alla processer.Jag måste avböja din förfrågan, de underlag som behövs inom detta område förutsätter jag följer evidensbaserade metoder och rapporteras därefter till aktuella sakkunniga och beslutsfattare.Lycka till.Mvh Marcus Andersson
karin.sundin@riksdagen.seTack!Jag har tagit emot ditt mail.Karin Sundin

Riksdagsledamot (S)
katarina.luhr@riksdagen.seHej Andreas och tack för ditt mail. Då jag från mitt håll har råkat ut för att ovaccinerade människor i min närhet har dött i sviterna av Covid kommer jag att fortsätta följa forskningen och vaccinerna mot Covid men avser inte att boka in något möte om detta framöver.

Med vänlig hälsning,

Katarina Luhr
hanna.gunnarsson@riksdagen.se
Hej!Jag har sett dina mejl. Eftersom vi har en ganska strikt uppdelning av politikområden mellan oss i vår riksdagsgrupp hänvisar jag förfrågan om möten och diskussioner till vår ledamot i socialutskottet (Karin Rågsjö).Hanna Gunnarsson | Riksdagsledamot, ledamot i försvarsutskottet

Vänsterpartiet | Sveriges Riksdag, 100 12 Stockholm

Twitter och instagram: @gunnarssonhanna

Tel: 0724-67 61 37
camilla.brunsberg@riksdagen.seHej

Jag följer folkhälsomyndigheternas riktlinjer
gällande vaccinationer. Så du kan
stryka mig från sändlistan.
Mvh
Camilla
christian.carlsson@riksdagen.seHej Andreas,

Tack för ditt mail.

Jag har tyvärr inte för avsikt att bjuda in till något sådant möte.

Ha det fint,

mvh
Christian Carlsson (KD)

Riksdagsledamot, Stockholm

Ordörande för Socialutskottet

Ordförande för Kristdemokraterna i Stockholms stad
mathias.bengtsson@riksdagen.se
Hej Andreas,

Tack för ditt mail. Jag har läst ditt mail och avstår att prioritera en sådan inbjudan just nu.
Mvh
Mathias
annika.hirvonen@riksdagen.se
Hej,

Min uppfattning är att vaccin är viktigt för att det räddar liv.

Vänliga hälsningar,

Annika Hirvonen

Riksdagsledamot (MP) • Gruppledare • Ordförande svensk-finska parlamentarikerföreningen • Migrationspolitisk talesperson och ledamot i Socialförsäkringsutskottet

Facebook: https://www.facebook.com/annikasepost • Instagram: https://www.instagram.com/annika_hirvonen/

SVERIGES RIKSDAG 100 12 Stockholm • Telefon 08-786 40 00 • www.riksdagen.se

Se riksdagsledamöternas (icke) svar på det andra mejlet som skickades ut den 15 december 2022 med frågan:

Hur många fler allvarliga biverkningar av covid-19 vaccinen är acceptabla innan riskerna bedöms som större än nyttan?

 

Endast en av riksdagens ledamöter vill veta mer om de exceptionellt många allvarliga biverkningarna av de så kallade covidvaccinen

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
3 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Pia Erika Kinnvik Boman
Pia Erika Kinnvik Boman
1 år sedan

Hej!
Jag vill bara tacka för ert arbete ( jag röstade på er)

Jag gör vad jag kan i det lilla, för att sprida detta kring Covid sk vaccin problematiken, World Economic Forum etc,,,, Blir verkligen mörkrädd när jag ser att ingen parti ledamot vill stödja och stå upp mot människors hälsa när du mailat dem.
Ibland känns det så fruktansvärt motigt detta,,,

Känns dock som om fler människor sakta börjar förstå,,, men man vill ju att det ska gå snabbare,,,

Vi får inte ge upp!
Mvh Pia

trackback

[…] Arbetet med MoDs mediesatsning MoD Media fortsatte och de första intervjuerna gjordes i samband med Läkaruppropets stora konferens Pandemic Strategies på Waterfront i Stockholm den 21 -22 januari. Ett tusental personer deltog och lyssnade på en rad framstående läkare och forskare. Däribland kardiologen Aseem Malhotra från Storbritannien, mRNA-teknikens fader Robert Malone, specialistläkarna Pierre Kory och Ryan Cole samt forskarna Jessica Rose och Ann-Cathrine Engwall för att nämna några. MoDs partiledare var där som reporter för MoD Media och intervjuade ett dussintal av talarna. Intervjuer som finns att se på MoD Medias kanal på Rumble och som skickats ut i MoDs nyhetsbrev. I samband med konferensen anordnades av Läkaruppropet även en galamiddag på lördagskvällen på ett hotell då ett 15-tal medlemmar från MoD deltog av de 20 som var på plats. I samband med Pandemic Strategies konferensen hade MoDs partiledare Andreas Sidkvist sedan den 25 november 2022 uppvaktat riksdagens ledamöter för att få någon av dem att bjud in den brittiska kardiologen Aseem Malhotra till riksdagen i samband med konferensen för att de skulle få höra hans syn på covidvaccinen. Ingen av dem var dock intresserade av detta vilket deras svar visar.   […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

3
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.