Sök
Stäng denna sökruta.

Föredrag: Det hemliga sällskapet som tog över världen | 28 nov, kl 18.00 på Mods kansli

Gustaf Rydelius, en framstående riksdagskandidat för Mod i valet 2022 och en aktiv kontaktperson i Göteborg, har organiserat flera manifestationer för Mod i staden. Med en passion för att utforska de djupare sanningarna bakom dagens värld, bjuder han in till ett fascinerande föredrag den 28e November kl 18.00 på Mod’s kansli. Detta evenemang, öppet för både medlemmar och icke-medlemmar, lovar att kasta ljus över historien och hemligheterna bakom de kraftfulla grupper och hemliga sällskap som format vår värld.

Rydelius, med en gedigen bakgrund inom självstudier av filosofi, religion, ekonomisk och politisk historia samt geopolitik sedan 17 års ålder, delar med sig av sin unika insikt. Hans resor runt världen och offentliga föreläsningar sedan 2015 har berikat hans perspektiv, som han delar i sin pågående föredragsserie i Göteborg. Denna serie granskar den maktelit som styr dagens värld och hur de nådde denna position.

Hans Youtube-kanal, Metasophical Creations, erbjuder inspelade föreläsningar och analyser som sträcker sig från början av 1900-talet till andra världskriget, avslöjande hur en liten grupp imperialister och globalister tog kontroll över världen. Rydelius, som började sin aktivistiska resa för 10 år sedan med Occupy-rörelsen, strävar efter att avslöja dolda maktstrukturer och att arbeta för en rättvisare värld.

Hans arbete och forskning belyser vikten av kunskap, idealism, intelligens och pragmatism för framtida samhällsförändringar. Genom sina föredrag hoppas han inspirera till kraftfullhet och en djupare förståelse. Gustaf Rydelius står som en optimist, trots en korrupt värld, och inbjuder alla till sitt spännande föredrag den 28e November, för att dela sin vision om en fri, oberoende och rättvis framtid.

Glöm inte att kunskap är makt!

När?

Tisdag den 28:e November kl 18.00 på Mods kansli, Lillåvägen 61 i Bagarmossen söder om Stockholm.

Anmäl dig till föredraget här på MoDunity – Först till kvarn!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mervi
Mervi
2 månader sedan

Skicka nästa gång några dagar innan information om föreläsning eller partimöte, nu finns här snart halv meter snö och ingen snöbil har jobbat i Rönninge. Tåg o tunnelbane förbindelser är försenade. Mvh en partimedlem från Rönninge /Mervi

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x