Sök
Stäng denna sökruta.

🥁 RiksdagskandidaterNA 🥁

Spela videoklipp

Om man har mycket pengar och inga barn kan man aldrig anses som rik. Att ha många barn utan pengar är man heller inte fattig…

43 år denna månad (april), uppväxt i Trångsund och arbetar sedan 17 år som lärare i idrott och hälsa, matematik och italienska. Arbetat som polis (carabiniere) fem år i Rom och tävlat i Triathlon på elitnivå med diverse SM-Guld, EM-Guld och ett lag-VM-Guld för Italien som en avslutning på den karriären 2003. Numera många barn och bosatt i södra Stockholm med ett brinnande intresse för att skapa en demokratisk framtid för kommande generationer.

Tror jag kan göra en seriös och ordentlig insats då min erfarenhet i värdegrundsarbete och förändringsprocesser är lång.

Varit engagerad i italienska riksförbundet för många år sedan och startade upp ett ungdomsförbund där, men det var inte direkt politiskt. Likaså i SIOS (svenska invandrarorganisationer i Sverige) finns nog inte kvar:) ordnade allt ifrån fotbollsturneringar på GIH mellan alla invandrarorganisationer i Sverige (vi kallade det för VM) till utbildningar om hållbar utveckling mm.
Jag har tidigare röstat på Socialdemokraterna.

Jag tror Sverige behöver fler ”vuxna i rummet” om jag säger så. Just nu känner jag mig ruskigt otrygg i denna ”fritisgård” som Riksdagen, media och flera myndigheter blivit ledare för. Jag gillar att jobba hårt, det har alla mina chefer jag haft genom åren sagt. När det gäller mänskliga rättigheter och demokrati är jag beredd att ge allt!! Jag vill inte göra mig själv, mina barn eller nästkommande generationer besvikna…besvikna att jag inte gjorde något medan det fortfarande gick att göra något.

  • Sluta vaccinera bort demokratin!
  • Sluta polarisera, börja konkretisera!
  • Slarva inte bort livet, friheten, rättigheter och MÄNSKLIGHETEN!!

Demokrati ser jag som ett resultat av människans förmåga att hantera verktyget: Värdegrund
Jobbar man tillsammans utifrån en sund värdegrund kan man komma väldigt nära demokrati men just nu är vi långt ifrån när det är algoritmer som jobbar åt oss och då tjänar några få på splittring och polarisering istället…

Jag skulle bara kunna göra det tillsammans med Er såklart, men jag har ett starkt driv, mycket energi och min starkaste egenskap kanske ändå är humorn som jag skulle kunna använda till att locka fler väljare.

Jag gillar att odla, mura, spela fotboll och hugga ved, helt ärligt är det just nu dessa fyra grejer och kanske också i den prioritetsordningen…

Andreas Vinaccia

lärare

5 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Oskar
Oskar
1 år sedan

Bra Andreas!

Gillar du denna kandidat?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl

Rösta på dina favorier, bli medlem i MoD

Bli medlem i MoD och var med och bestäm innan årsmötet den 2 april vilka som ska få representera partiet i riksdagen.

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x