Sök
Stäng denna sökruta.

Vad har vi gemensamt?

Vad har initiativtagaren till Kavla ner, en clown, en fackligt aktiv vänsterpartist, en undersköterska, en civilingenjör, en pensionerad miljöpartist, samt sveriges mest populära (men numera censurerade) covidinfluencer gemensamt?

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
9 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Ingo
Ingo
2 år sedan

Hej.

Spåntant skulle jag vilja tilläga ett femte och ett sjätte krav.

Egentligen borde det främsta kravet vara att lagstifta en grundläggande skyldighet till saklig, omfattande, ärlig … (lägg till vad ni vill) … INFORMATION!

Jag anser att det är absolut viktigt att frigöra sig / samhället från den felaktiga uppfattningen att våra så kallade *fria media* verkar för befolkningens bästa. Så är inte fallet; t.ex. vet knappt någon att på 2005 års WHA (World Health Assembly) representanter (…) från 196 länder OCH WHO-lobbyister godkännde IHR (International Health Regulations) som gav WHO fullmakt att hädanefter DEFINERA, utropa, pausa eller avinstallera … *pandemier* som det kommer att behaga Big Pharma och Big Tech.

Avtalet, Internationella Hälso Föreskrifter, trädde i kraft 2007.

Från och med avtalets giltighet 2007 ändrades definitionerna gällande Influensa- och andra luftvägsrelaterade *pandemier* stup i kvarten. Mest ödesdigert var borttagandet av följande ‘ … enormous number of death och illness … ‘ som togs bort den 4 maj 2009.

!!!

Så, vilket luftvägsvirus som helst (f.ö. är samtliga ARI och ILI virus *ubiquitous*, dvs to be seen everywhere …) legitimerar WHO och regeringen att vidta vilka åtgärder som helst.

Fråga 1: hur # kan det vara i folkets intresse, att enskilda regeringsmedarbetare äger en sådan makt , att , UTAN FOLKOMRÖSTNING kunna ställa till för kommande generationer for yrs to come?!

Fråga 2: hur # kan ett avtal (vi har de facto att göra med en avtals-pandemi) fortsätter att gälla efter att självaste AVTALSVILLKOREN – bl.a. pandemi-definitionen – HAR ÄNDRATS?!

Har inte vi – precis som Iran har gjort med the JCPOA – rätten att lämna avtalet omedelbums och utan att behöva ursäkta sig det minsta ?

HEJ : har vi inga jurister och statsvetare här på VÅRAN sida ???

Sjätte kravet är hur enkelt och självklart som helst : brottsrubricera ALL lobbyverksamhet!

Med vänlig hälsning
Ingo
Rättvik

Dan
Dan
2 år sedan

Kommer MoD att vara med i valet 2022?
Hoppas det!

Dan
Dan
2 år sedan

Eftersom det ska vara fysiska underskrifter så blir det omständigt.
Jag har två tips:
– den 12/2 är det demonstrationer, frihetsrörelsen, på flera orter i Sverige. Om ni beger er dit så skulle jag bli mycket förvånade om ni inte lyckas få ihop det underskrifter, 1500 st, som ni behöver.
– fundera på att göra gemensam sak med politisktskifte.

https://www.politisktskifte.se/

Kommunist David
Kommunist David
1 år sedan

Vad har ni för ideologisk utgångspunkt? Är det ett liberalt eller socialistiskt parti?
Har ni något partiprogram som man kan läsa?
Hur ställer ni er till klassfrågan? Är ni för eller emot klassamhället?

Kommunist David
Kommunist David
1 år sedan

Ok. Jag antar att ni är ett liberalt missnöjesparti då. Bra att ni motsätter er nato-medlemskap! Hoppas vi ses på dom kommande demonstrationerna. 🙂
Jag är redan medlem i Kommunistiska partiet.
Men tack. Lycka till!

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
9
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x