Sök
Stäng denna sökruta.

12 601 allvarliga biverkningar varav 425 dödsfall | Biverkningsrapporter avseende covidvaccin i Sverige tom 2 februari 2023

🚑 0
Anmälda allvarliga biverkningar
💀 0
Anmälda dödsfall efter covidvaccinering

Endast 1-10 procent av alla biverkningar rapporteras enligt studier. 

Läkemedelsverket definierar begreppet ”allvarlig biverkning” så här:

”En allvarlig biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse.”

Exceptionellt många anmälda biverkningar

Antalet biverkningsrapporter av de genterapibaserade covidvaccinen har ända sedan starten varit exceptionellt höga enligt Läkemedelsverket . Tio gånger fler än tidigare år har anmält att de fått allvarliga biverkningar av läkemedel sedan covidvaccinen introducerades. Bekymrade läkare och folkhälsoexperter från hela världen har tidigt slagit larm om mRNA-injektionernas farlighet och många kräver nu ett omedelbart stopp utifrån den data som visar att risken med vaccinen överträffar nyttan för alla grupper utom möjligen män över 90 år som Läkaruppropets siffror visar och som överläkare Sven Roman talar om här.

Mörkertalet stort

Även fast antalet allvarliga biverkningsrapporter nu är uppe i över 12 000 varav över 400 avser dödsfall som misstänks vara kopplade till covidvaccinen så sker inga dagliga presskonferenser eller ens skriverier om dessa exceptionella siffror i etablerade medier. Tvärtom mörkas ofta möjliga kopplingar till covidvaccinen vilket numera rullstolsbundne Jennifer Melin fick erfara när hon hamnade i rullstol tio dagar efter sin första och enda injektion med Pfizers covidvaccin. Något som hon berättade om i en intervju med Sundsvalls tidning. Enda problemet var att de tog bort informationen om att besvären kom efter sprutan vilket Jennifer avslöjar i denna intervju med Andreas Sidkvist. Viktigt att känna till är också att enligt svenska studier är det endast 1-10 procent av alla biverkningar som anmäls.

Om statistiken

För att få fram siffrorna över antalet anmälda biverkningar av covidvaccinen i Sverige behöver man besöka Läkemedelsverkets hemsida, ladda ner fyra olika pdf:er som redovisar de olika covidvaccinen separat och som numera endast uppdateras en gång i månaden. Sedan behöver man leta upp relevanta siffror avseende allvarliga biverkningar och addera ihop alltsammans för att få en överblick och kunna följa utvecklingen. Något som en handfull engagerade personer i Sverige har gjort regelbundet sedan massvaccineringens start. En av dem är Hugo Harming som arbetar som informationssäkerhetsansvarig på ett stort amerikanskt företag. Nedan siffror som Hugo Harming har sammanställt till och med 2 februari 2023. Siffrorna går även att ladda ner här

Tala om det, lyfter de vaccinskadades berättelser

För att höra personliga berättelser från några av de tiotusentals som drabbats finns kampanjen Tala om det som ger en röst åt några av de som drabbats.

Tala om det, en kampanj, ett upprop och en manifestation om biverkningar efter 💉

Dela MoDs, Läkaruppropets och Sjuksköterskeuppropets debattartikel

Partiet MoDs ordförande Andreas Sidkvist har tillsammans med representanter för Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet skrivit en debattartikel och ett öppet brev till ansvariga politiker och tjänstemän där de kräver att massvaccineringen mot covid stoppas omedelbart och en covidvaccinkommission tillsätts. Artikeln har bland annat publicerats i Epoch Times och Nya dagbladet men inte i någon av de större tidningarna. Se artikel nedan och hjälp till att sprida den!

Skriv under! | Hur många fler allvarliga biverkningar av covid-19 vaccinen är acceptabla innan riskerna bedöms som större än nyttan?

Mejla de ansvariga direkt genom att skriva under uppropet nedan

Snart 2 500 har nu skrivit under uppropet om att lägga ner Kavla upp och stoppa de farliga mRNA-sprutorna!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Malte Berggren
Malte Berggren
1 år sedan

Om man ser på Swebbtv videon “Makthavarna du aldrig valde”, så förstår man att det är en kult som styr världen där nästan varje svensk politiker är kopplad. Man pratar om “The new world order” vilket är vad kulten vill – makt och kontroll där en liten grupp styr världen. Även många forskare är kopplade till denna kult. När skall människor vakna! Denna kult äger allt och styr allt.
När man läst mycket om det på alternativ media, för det går inte att få tag i av “fact checkers o i main stream media” så förstår man att allt hänger ihop: covid, masktvång, livsfarligt vaccin, klimathysterin, Ukrainakriget, who, att vi skall äta skalbaggar o insikter, inoperation av chips, pedofili, trafficking, me too, black p m, nerläggning och hantering av kärnkraft, olja och gas, sprängning av north stream, valfusk, exploatering o sexualisering till barn, AI ett ständigt ökat statligt engagemang, en stadsapparat som bara växer och växer, högre o högre skatter. Allt för att skapa splittring,stjäla allt vi äger, för att de skall få ökad makt o kontroll.

Så länge politiker, experter (läkare, experter och forskare inte säger NEJ! eller STOPP är det svårt att få massan att förstå. U. Sinclair lär ha sagt “Det är svårt att få någon att förstå något när personens lön hänger på att inte förstå”.

Ex
Ang PCR-test: Cary Mullis som fick nobelpriset för sin upptäckt, har i flera sammanhang sagt att testet inte går att använda på det som har gjorts, tidigare vid AIDS, nu vid covid, det borde varje läkare och forskare veta, men det gör de inte.

SÅ länge VI, folket, inte vill se, ser men inte vågar agerar på det vi ser, struntar i – är det svårt att få något att hända.
David Icke säger: D.Icke: 
It is not imposed because of them – it is being imposed because of us. 
Tyranny does not come from tyrant – it comes from the population capitulated to tyrant.
This is not a time for capitulation – for ourselves and for our kids cause the consequences are unthinkable.
It stops when we not only see what is going on but when we stop cooperate with it.

ANSVARET FALLER TILLBAKA TILL OSS: Att inte ge ifrån oss makten, kontrollen och vår frihet. VÅR MAKT att säga Stopp/Nej. Som the truckers i Canada, bönderna i holland, i Mexico, mm.

trackback

[…] Till och med 5 februari hade 12 043 allvarliga biverkningar av covidvaaccinen anmälts varav 415 avsåg dödsfall rapporterade vi om på vår hemsida.  […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x